Invatatoare din Braila, despre elevi: “Singurul lucru care ma determina sa nu ii bat sa-i gaseasca nebuneala este faptul ca imi pierd serviciul”

Untitled

“Singurul lucru care ma determina sa nu ii bat sa-i gaseasca nebuneala este faptul ca imi pierd serviciul. Dar daca eu as sti ca rezolv o problema, sa nu-mi pierd serviciul, stiti cum i-as bate pe-astia? Nu cred ca va imaginati!”
Este declaratia socanta facuta de o invatatoare de la Colegiului National „Ana Aslan” din Braila, chiar in sala de clasa, cu referire la elevii sai din clasa I. Invatatoarea a fost inregistrata in timp ce isi numea elevii “animale”, ii ameninta cu bataia si le spunea ca ii este sila de ei si ca nu-i mai suporta, iar filmarea a fost incarcata pe Youtube, dupa care a fost preluata pe retelele de socializare, cu comentariul: <<Tratament inuman aplicat unor copii de 7- 8 ani de catre invatatoarea Gheorghe Luminita din Braila de la Colegiul „Ana Aslan”. V-ati lasa copilul pe mana acestei invatatoare? Credeti ca are ce cauta la catedra aceasta invatatoare?”.

In inregistrare, invatatoarea este surprinsa tipand isteric la elevi, vorbind ca la usa cortului si facand comentarii de genul: “Mai baiete, daca nu te ia mama dracului!”, “Daca vrei sa te calc in picioare, te calc!” sau “m-am saturat pana peste cap, mi-e sila de ei”.