Marioara Nistor, dubla castigatoare in urma fuziunii PMP-UNPR

P1190484

Noul presedinte PMP Braila, deputatul Marioara Nistor, admite ca una dintre intelegerile privind fuziunea PMP-UNPR a fost ca la nivel de terioriu, daca presedintele PMP ramane in functie si dupa absorbtia UNPR, fostul sef UNPR local sa fie pe locul I pe lista pentru Camera Deputatilor, la alegerile parlamentare, iar daca UNPR-ul preia presedintia organizatiei,  fostul sef PMP sa primeasca locul I pe lista amintita.

Intrebata daca in acest caz, la Braila, fostul sef al PMP, Viorel Botea – care si-a pierdut functia -, va primi locul I pe lista partidului la Camera Deputatilor, Nistor a declarat: “Domnul Botea nici nu-si doreste sa fie parlamentar”.

Chestionata daca in acest context ea se va afla pe locul I pe lista amintita, Marioara Nistor a admis ca este interesata sa candideze pentru un nou mandat, insa a precizat ca este prea devreme pentru a vorbi despre locuri pe lista: “E prea devreme sa discutam despre asta. Dar normal ca-mi doresc. Insa acum suntem la un proiect foarte ambitios, cel al fuziunii intre cele doua organizatii, si daca acest proiect nu-l ducem la indeplinire, putem sa ne gandim la orice…”.