Botea: Cum sa reclame directorii de scoli din ALDE calitatea produselor Lapte-corn, cand presedintele lor de partid gestioneaza acest program?

P1150704

Consilierul judetean brailean Viorel Botea (PMP) este stupefiat de comentariile inspectorului scolar general Catalin Canciu cu privire la faptul ca programul Lapte-corn este unul “pagubos”, prin care “se irosesc bani” si de cele privind faptul ca ISJ nu ar avea prea multe competente in acest program national, pe partea de monitorizare a calitatii produselor alimentare respective. Viorel Botea a comentat astazi ca daca i se pare ca produsele respective nu sunt bune si nu sunt consumate de copii, inspectorul scolar general si adjunctii sai se pot implica in a semnala cazurile in care laptele si cornul sunt de o calitate slaba, asigurandu-se ca elevii nu primesc alimente atat de proaste, incat nu sunt bune decat de aruncat.

Consilierul judetean – care a fost el insusi inspector scolar general – crede insa e este dificil sa faci demersuri pentru a te asigura ca laptele nu e acru si cornul nu are un gust oribil, atunci cand sora inspectorului scolar general adjunct Dan Gheorghita (ALDE) este administratorul firmei care furnizeaza aceste produse alimentare (Daniela Radulescu, co-presedinte ALDE Braila – n.r.): “Cum pot eu sa fac acest lucru, cand sora mea gestioneaza acest program? Cum pot eu, director (de scoala – n.r.) ALDE, sa ma duc si sa spun ca acest program nu se deruleaza cum trebuie, pentru ca diseara ma duc la partid si imi pierd postul?! Pai cum putem noi sa crestem calitatea produselor distribuite? In acest mod? Nu!”.

Declaratiile lui Viorel Botea pe aceasta tema, aici: